Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Grupul german Bosch caută ingineri cu diferite specializări şi personal din domeniul economic şi administrativ pentru fabrica din Cluj-Napoca, unde va produce unităţi electronice de comandă destinate industriei auto, numărul angajaţilor urmând să ajungă la finele anului viitor la 325 de persoane, informează Mediafax.
"Într-o primă fază căutăm ingineri atât pentru centrul de cercetare şi dezvoltare de la Cluj, cât şi ingineri pentru unitatea de producţie, aceştia urmând să fie trimişi pentru şcolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franţa sau Ungaria", a declarat, într-un comunicat, Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL şi reprezentanta grupului Bosch în România.
Cei 325 de angajaţi vor lucra atât în domeniul producţiei şi cercetării, cât şi în cel administrativ.
Lucrările de construcţie vor fi terminate în a doua jumătate a anului viitor, locaţia urmând să fie extinsă în anii următori.
Investiţiile planificate pentru faza de construcţie se ridică la 77 milioane de euro, centrul având o suprafaţă totală de 38.000 metri pătraţi.
Noul centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi aproximativ 20.000 de angajaţi.

Citit 1828 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 11:15

1 comentariu

  • postat de qwertyu Luni, 28 Ianuarie 2013 00:18 Link la comentariu
    0
    0

    Toata lumea deschide joburi la Cluj, eventual la Bucuresti - hai sa traiesti! Si restul Romaniei?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.