ÎN ATENŢIA ŞOMERILOR GĂLĂŢENI: Dată-limită de depunere a dosarelor pentru muncă în străinătate

ÎN ATENŢIA ŞOMERILOR GĂLĂŢENI: Dată-limită de depunere a dosarelor pentru muncă în străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

30 aprilie este data-limită până la care şomerii din Galaţi pot să-şi mai depună dosarele pentru a lucra în străinătate, mai exact în Malta, Republica Cehă, Germania, Polonia şi Marea Britanie.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de angajatorii din Malta (105 posturi), pentru cei care vor să lucreze ca barman, macaragiu, personal de curăţenie în hoteluri, sudor, muncitor în construcţii, montator oţel, inginer naval, inginer mecanic diesel.

În Republica Cehă, pot pleca românii care vor să lucreze ca şlefuitori şi pilitori. Contra unui salariu cuprins între 450 şi 1.000 de euro net pe lună, angajaţii trebie să finiseze suprafaţa unor piese din fontă pentru maşini-auto sau să lustruiască manual autoturismul. Pe site-ul ANOFM, se arată că oamenii vor munci în două schimburi, inclusiv sâmbăta, şi vor primi cazare în apropierea societăţii, masă de prânz la preţ promoţional, dar şi bonusuri după prima lună, în functie de performanţe. Candidaţii îşi pot trimite CV-ul pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau o pot contacta pe Rebeca Miclau la numărul de telefon 0748.873.233.

În Germania, până la sfârşitul lunii, se mai pot depunde actele pentru cele două posturi vacante: unul de bucătar şi unul de ospătar.

Polonezii caută în România cinci testeri de jocuri. Cei care vor să lucreze la firma "Lionbridge Poland Sp. Zo.o." din Varşovia trebuie să fie vorbitori nativi de limbă germană, să aibă "inimă de gamer", să cunoască bine şi limba engleză, să aibă aptitudini de lucru la calculator, capacitatea de a stăpâni noi instrumente şi de a lucra sub presiune într-un mediu cu termene-limită. Durata contractului poate varia între două şi şase luni, iar salariul este de aproximativ 5.000 de lei. CV-urile (în limba engleză) pot fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 30 aprilie.

Trei oferte atractive de muncă sunt şi în Marea Britanie, pentru infirmier, îngrijitor persoane la domiciliu şi asistent medical.

Mai multe informaţii despre fiecare loc de muncă în parte puteţi găsi pe adresa www.eures.anofm.ro.


 

LOCURI DE MUNCĂ/ Peste 300 de JOBURI în străinătate, pentru ŞOMERI

Citit 1258 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 02:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.