Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Conform ultimelor date furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), pe 18 august, în judeţul Galaţi sunt disponibile puţin peste 200 de locuri de muncă pentru cei aproape 18.000 de şomeri. În continuare, cele mai multe posturi sunt în domeniul textilelor, dar se mai caută şi manipulanţi de mărfuri sau agenţi de securitate.

Cei mai căutaţi sunt, aşadar, confecţionerii asamblori articole din textile, cărora li se oferă 66 de posturi, operatorii de introducere, validare şi confirmare date, pentru care sunt disponibile 20 de posturi, operatorii confecţioneri în industria îmbrăcămintei din tricot, tricotaje, materiale sintetice, precum şi muncitorii necalificaţi, fie în domeniul textilelor, fie în asamblarea şi montarea pieselor. De asemenea, se mai caută mecanici auto, lăcătuşi mecanici, ospătari, recepţioneri, patiseri, spălători de vase, strungari sau sudori. În total, 222 de posturi de muncă vacante.

Pentru cei care vor să înveţe o meserie, sunt oferite şi cinci posturi de ucenic. Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter,  de luni până joi, între orele 8:00-16:30.

Citit 2379 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2015 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.