LOCURI DE MUNCĂ pentru gălăţenii care vor să lucreze în Germania

LOCURI DE MUNCĂ pentru gălăţenii care vor să lucreze în Germania
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţenii care îşi doresc să lucreze în Germania au şansa să aplice, acum, la unul dintre cele 85 de posturi pentru muncitori calificaţi puse la dispoziţie prin EURES România. Angajatorii germani, reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor, comisionar, hamal, muncitor în metalurgie, electrician, mecanic auto, sudor MIG-MAG, mecanic instalaţii, operator CNC, lucrător în depozit sau sculer.

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80 - 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată.

Pentru mai multe detalii, vă puteţi adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Galaţi, pentru a fi înregistraţi în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Citit 2215 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.