LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce posturi sunt disponibile la AJOFM pentru ŞOMERI

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce posturi sunt disponibile la AJOFM pentru ŞOMERI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conform ultimelor date primite de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru şomerii din Galaţi sunt disponibile 241 de locuri de muncă, în diverse domenii. Astfel, cele mai multe posturi sunt oferite de angajatori din domeniul electric, fiind valabile 15 posturi de electrician reparaţii şi întreţinere, zece posturi de electrician în construcţii, precum şi zece posturi de electromecanic. Nici domeniul confecţiilor nu este de neglijat, acolo fiind disponibile 11 posturi pentru muncitori necalificaţi. 

Mai sunt disponibile 15 posturi de lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale, dar şi locuri de muncă în domeniul turismului, ca agent de turism, precum şi posturi de barman, ospătar, bucătar, casier, coafor, croitor, cosmetician, femeie de serviciu, fierar betonist, etc.

Pentru şomerii care au studii superioare, oferta este în continuare destul de slabă. Astfel, ei pot aplica pentru un post de asistent manager, asistent farmacist, inginer mecanic sau director economic. 

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8,00-16,30.

Citit 3284 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.