Teatrul Dramatic "Fani Tardini" angajează actori

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" angajează actori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi anunţă că, pe data de 29 ianuarie 2016, începând cu ora 11,00, organizează un concurs pentru ocuparea a patru posturi de actor. Două dintre acestea sunt pentru actorii cu grad profesional II şi alte două pentru actori debutanţi. În ambele cazuri, durata determinată a contractului este de un an. Condiţiile specifice pentru ocuparea postului sunt următoarele: studii superioare de specialitate, absolvite cu diplomă de licenţă, minimum şase luni de activitate în domeniu, vârsta maximă a candidaţilor nu trebuie să depăşească 40 de ani, simţ ritmic, memorie motrică, dicţie, canto, creativitate, expresivitate, capacitate de improvizare.

Detalii despre concurs

Concursul va consta într-o probă practică şi interviu, conform următorului calendar: până pe data de 22 ianuarie, ora 13,00, trebuie depuse dosarele, pe data de 25 ianuarie se vor selecta dosarele, în intervalul 26-27 ianuarie vor putea fi depuse contestaţii la selecţia dosarelor, pe 29 ianuarie, la ora 11,00, va începe proba practică, urmând interviul cu candidaţii declaraţi admişi la proba practică şi afişarea rezultatelor la proba practică şi interviu. Pe data de 5 februarie vor putea fi depuse contestaţii la cele două probe.

Mai multe informaţii referitoare la actele pentru dosar şi criteriile de participare sunt accesibile pe site-ul oficial al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citit 4348 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.