LOCURI DE MUNCĂ/ Peste 2.000 de JOBURI în Europa în diverse domenii de activitate

LOCURI DE MUNCĂ/ Peste 2.000 de JOBURI în Europa în diverse domenii de activitate
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Numărul locurilor de muncă oferite prin intermediul reţelei Eures România creşte constat. Potrivit ANOFM, în această perioadă sunt aproximativ 2.166 de locuri de muncă în Spaţiul Economic European.

În Spania se caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur, în Portugalia - 400 de muncitori necalificaţi în agricultură şi 400 de culegători de mazăre şi de căpşuni în Danemarca. În Marea Britanie sunt disponibile 300 de posturi de îngrijitor de persoane, 60 de asistenţi medicali, 20 de asistenţi medicali generalişti şi 10 medici de familie. În Germania sunt 111 de posturi: 50 de asistenţi medicali generalişti, 13 bucătari, 11 ospătari, 10 barmani, 10 persoane în domeniul gastronomic de sistem, cinci pentru asistenţi manager, cinci pentru electricieni industriali, două pentru mecanici industriali. Se mai caută un electrician, un mecanic (maşini de prelucrarea de cauciuc şi mase plastice), un mecanic auto (camioane), un visual designer şi un brutar.

Totodată, se poate opta pentru 162 de joburi în Cehia: 50 de lucrători la asamblarea aparatelor de aer condiţionat, 50 de operatori, 50 de şoferi transport marfă internaţional, 10 lucrători în prelucrarea lemnului, un analist IT service desk şi un analist suport software. În Slovacia se caută 30 de şoferi de camion transport internaţional , iar în Polonia sunt disponibile două posturi de dezvoltator internet, respectiv de PHP developer. Mai mult, în Norvegia se caută un doctorand în Departamentul biomedical, iar în Irlanda un tehnician.

Persoanele interesate de ofertele reţelei Eures se pot adresa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Citit 1905 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2016 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.