LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Aproximativ 150 de posturi sunt libere

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Aproximativ 150 de posturi sunt libere
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Doar 149 de locuri de muncă vacante numără ultima centralizare a datelor de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, conform unui comunicat al instituţiei. În continuare, cele mai multe dintre acestea se adresează persoanelor cu studii medii sau minime, în timp ce şomerii cu studii superioare, aproximativ 400 la număr, aşteaptă o ofertă din care să aibă ce să aleagă.

Astfel, sunt disponibile zece posturi de agent de securitate, 15 de încărcător-descărcător, 14 posturi pentru lăcătuş mecanic, 13 pentru operatori suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice, dar şi 17 posturi de sudor.

Şi muncitorii necalificaţi se caută, pentru ei fiind disponibile 11 posturi, în industria confecţiilor, dar şi în construcţii. Pentru absolvenţii de studii superioare sunt valabile doar şapte locuri de muncă, unul ca asistent manager, doua ca proiectant inginer construcţii şi câte unul de inginer electronist, inginer instalaţii, inginer mecanic şi inginer căi ferate.  

Pentru informaţii suplimentare despre oferta de locuri de muncă vacante, puteţi accesa pagina de facebook a AJOFM Galaţi, dar puteţi merge şi la sediul instituţiei din strada Domnească nr.191, de luni până vineri, între orele 8,30 - 16,00.

Citit 6776 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.