Încep recrutările pentru a patra ediţie a Şcolii de Ucenici

Încep recrutările pentru a patra ediţie a Şcolii de Ucenici

ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

ArcelorMittal Galaţi deschide, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, procesul de recrutare pentru cea de-a patra ediţie a Şcolii de Ucenici.   

Aşa cum „Viaţa liberă” a mai scris, programul este dedicat absolvenţilor de liceu tehnic sau școală profesională, specializaţi în meseria de electrician sau de electromecanic, care îşi doresc să înveţe şi să se dezvolte într-un mediu industrial real. Prin Şcoala de Ucenici, combinatul gălăţean le oferă tinerilor oportunitatea de a acumula experienţă şi de a se dezvolta atât profesional, cât şi personal, alături de profesionişti în domeniu, precum şi drepturi salariale directe şi indirecte. Programul permite absolvenţilor de licee tehnice şi şcoli profesionale să se perfecţioneze într-un mediu industrial concret. Pe perioada uceniciei, tinerii fac parte din echipe reale de pe platformă şi beneficiază de îndrumarea unui mentor. Totodată, ucenicii participă la instruiri tehnice, dar şi instruiri axate pe dezvoltarea competenţelor. La sfârșitul primului stagiu de șase luni, tinerii pana în 35 de ani vor susţine atât un examen teoretic, cât și unul practic. În funcţie de rezultate, vor avea șansa de a rămâne în combinat ca angajaţi pentru următorul stagiu de un an, perioadă în care vor beneficia de îndrumare și pregătire pentru a deveni autonomi la locul lor de muncă. 
Lansat în 2014, programul educaţional Şcoala de Ucenici ArcelorMittal Galaţi este menit să atragă forţe proaspete în Combinat și să susţină sistemul local de învăţământ tehnic. În urma precedentelor trei ediţii ale Şcolii de Ucenici, combinatul gălăţean a angajat aproximativ 200 de tineri, intenţionând să recruteze până la 120 de ucenici în fiecare an. 
Cei interesaţi sunt sunt aşteptaţi să vină, în zilele de 30 iunie şi 4 august 2017, la întâlnirile ce vor avea loc la sediul AJOFM Galaţi din str.Domnească nr. 191, începând cu ora 11,00, sau să acceseze site-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 8138 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2017 21:25

2 comentarii

 • postat de yo Joi, 22 Iunie 2017 18:02 Link la comentariu
  1
  7

  Din cei 200 angajati cati mai sunt astazi in combinat?

  Raportează
 • postat de Un muncitor Luni, 12 Iunie 2017 13:30 Link la comentariu
  2
  13

  Ma dezvoltat personal și salarial combinatul ArcelorMittal​ timp de 21 de ani de ma rupt ,plecați cât nu este prea târziu , sunteți tineri ce naiba nu găsiți în altă parte decât la (...) ăștia ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.