Diversiuni electorale: Alarmă printre gălăţenii posesori de autoturisme!

Diversiuni electorale: Alarmă printre gălăţenii posesori de autoturisme!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Gălăţeni, păziţi-vă maşinile! În această noapte, *** [una dintre alianţele participante la alegeri] vă va distruge autoturismele prin lipirea de autocolante”, aşa scria alarmant pe afişul lipit pe uşile de intrare în mai multe blocuri din Micro 19.


Dacă iniţial au făcut ochii mari, locatarii nu au intrat în panică şi nu şi-au ascuns maşinile de teamă că le vor găsi dimineaţă „tapetate” electoral. Nu este singura diversiune electorală!

La Biroul Electoral Judeţean plouă cu telefoane prin care primarii comunelor gălăţene sunt reclamaţi că poartă hainele de campanie prin primării, iar postere şi bannere uriaşe cu feţele candidaţilor au fost urcate pe sediile administraţiilor locale. La fel, curg acuzaţii că viceprimarii continuă campania electorală sau că stau în faţa secţiilor de votare şi le explică oamenilor unde să pună ştampila.

 

Citeşte mai multe ştiri despre alegerile parlamentare de la Galaţi în secţiunea specială alocată evenimentului http://www.viata-libera.ro/alegeri-parlamentare-2012.

Citit 7408 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.