De la Miss Diaspora, pe catwalk în Madrid / Frumuseţe tecuceană sub steagul Spaniei (FOTO)

De la Miss Diaspora, pe catwalk în Madrid / Frumuseţe tecuceană sub steagul Spaniei (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La doar 17 ani, tecuceanca Geanina Bobocea a participat cu succes la trei concursuri de miss, două la Madrid, unul la Mangalia, iar acum face primii paşi în fascinanta lume a modei. La finele lunii august, scriam despre frumoasa cu ochi verzi din Tecuci care a reprezentat Spania la Miss Diaspora Callatis 2013 - un concurs de frumuseţe şi spiritualitate romanească, adresat tinerelor de origine română de peste hotare. Geanina a reuşit să se califice între primele zece finaliste şi s-a impus în faţa altor 16 frumuseţi venite din 11 ţări. Cu sinceritate şi modestie, Geanina a acceptat să ne povestească mai multe despre viaţa ei.

Diadema de Miss, la pachet cu buletinul românesc

„De Tecuci mă leagă multe: e locul în care m-am născut, cu apartamentul în care am locuit, bunicii şi rudele”, ne-a mărturisit Geanina, care locuieşte în Madrid împreună cu familia ei. Studiază în ultimul an de liceu şi spune că sistemul de educaţie spaniol este diferit de cel din ţară: „cadrele didactice din România se implică mai mult decât cele din Spania”. După nouă ani petrecuţi numai pe pământ hispanic, Geanina s-a întors pentru prima dată în ţară pentru a participa la Miss Diaspora, la Mangalia, ocazie cu care şi-a făcut şi buletin românesc. „Cum am ajuns la Miss Diaspora? La Radio Românul din Spania, am auzit un anunţ că vor organiza un concurs cu cele mai frumoase românce din Spania. Ai mei au aflat şi au insistat: «De ce să nu încerci şi tu? Nu ai nimic de pierdut». Am trimis poze, m-am prezentat, iar la concurs, sincer vă spun, nu m-am dus cu gândul că voi câştiga, dar am luat premiul I. De aici m-au trimis la Miss Diaspora Spania, unde emoţiile au fost mai mari, iar munca mai intensă. Am urcat pe locul II şi m-am calificat la Miss Diaspora România. Nu voiam să merg pentru că, fiind minoră – împlinesc 18 ani abia pe 14 februarie –, aveam nevoie de acte. Au tot insistat convinşi că acolo e locul pe care îl merit şi, în final, părinţii au făcut tot posibilul să mergem. Mulţumită călătoriei mi-am făcut buletin de identitate”, ne-a povestit Geanina.

Emoţii uriaşe

La concurs a avut mari emoţii, dar părinţii, care o priveau din spatele juriului, erau copleşiţi. Chiar dacă nu s-a numărat printre premiante, Geanina a învăţat multe din această experienţă şi a cunoscut oameni minunaţi. „Sincer, nu m-am gândit niciodată că am să ajung până aici. Am un unchi care mă susţine şi îmi spune mereu: «Niciodată să nu îţi pierzi speranţa. Ca să reuşeşti îţi trebuie multă muncă şi răbdare». La fel i-a spus şi fiului său, Nicuşor Craiu, jucător la Real Madrid, despre care s-a vorbit şi la Pro Tv”, ne-a povestit Geanina.

Ambiţie şi recunoştinţă

Tânăra îşi doreşte să devină fotomodel profesionist, iar calităţile şi expresivitatea o recomandă: părul blond-şaten, dimensiuni de invidiat - 85-63-78 cm, la o înălţime de 1,68 m şi 49 kg. Iar acum a început un curs de modelling profesional, care îi răpeşte mult din puţinul timp liber în care îi place să iasă cu prietenii şi să fie înconjurată de persoanele care o iubesc şi pe care le iubeşte şi le respectă. A avut deja o prezentare inspirată din anii '70, iar pe 18 octombrie va fi o alta. La agenţia de modele nu e singura româncă, ba mai mult, l-a adus şi pe prietenul ei. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am nişte părinţi minunaţi care mă susţin în tot ceea ce fac. Este adevărat că este multă muncă, dar îmi doresc din tot sufletul să ajung cât mai departe şi voi lupta pentru asta şi ca să pot să-i ajut şi pe părinţii mei. Trebuie să-i răsplătesc pentru tot ce au făcut şi fac pentru mine şi pentru surorile mele. Sincer, nu m-aş vedea pe viitor în România, ci în Spania sau în altă ţară, dar depinde ce planuri are şi Dumnezeu”, ne-a mărturisit Geanina.

Noi îi dorim mult succes!

Citit 4167 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.