EUGEN

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

EUGEN n-a existat. Au existat numai un IUG şi o Centrală Navală, acolo, tocmai la periferia gândirii normale... unde Partidul Comunist al Uniunii Sovietice se întâlneşte cu Partidul Comunist Român, să oţelească seceri şi ciocane... unde nişte ape manipulate de-alde Costică se opresc de mizerie şi de ruşine, chiar dacă Agenţia pentru Protecţia Mediului oferă SOS-uri şi amenzi îmbelşugate!

Şi, mai ales, au existat carnivori simpli, pe care-i chema tovarăşul Dăscălescu, tovarăşul Dina, tovarăşul Moca, tovarăşul Lungu, tovarăşul Bontaş... sau mai simplu: secretari şi slugi, cărora le plăcea "să trăiţi" în jurul focului, la Adam, la Gârboavele, când venea Primul Aerian al Ţării să vadă cum stă moldoveanul cu friptura, cu aplauzele, cotizaţia şi planul cincinal!

Dar... (fiindcă toate microfoanele lucrau în trei schimburi, iar o anumită parte a intelectualilor înjura, gândea, fuma şi spunea bancuri, în grupuri de câte doi, fără Cârmaci, plus unul după colţ, cu pistolul)... făceau dosare, făceau 13-14-15, făceau României cântare!

În timpul liber dintre chiftele de lebădă şi omletă de privighetoare, toţi aceşti gânditori antrenaţi la "Fănică" din Bucureşti, aceşti faraoni a(na)gramaţi de partid şi de stat proiectau canale şi canalii, de curgea cabernetul la vale şi la deal... de curgea mintea românească peste hotare!

Au mai existat şi nişte iepuri de câmp, care votau continuu şi zdrobitor, să nu rămână fără morcovi şi fără tătuc, iar o droaie de sperjuri oarecare (se) grohăiau prin Cuţarida lui Barbu, iertau sacul cu varză şi hoţ, dar idolatrizau cinismul şi nemernicia!

Aceşti sicofanţi cu bărbi marxiste, umăr la umăr cu amploiaţi de gen Bismarck, o făceau pe bătuţii de unguri şi de gânduri, urmăreau evoluţia unturii pe burtă, erau gata să împrăştie sânge de adversar, pentru liniştea definitivă a Patriei din această Ţară!

Au mai existat şi nişte gărzi de Corp Străin pe holurile Libertăţii, dar şi o droaie de lucizi cu nouri la cap! Şi nişe schelete fără cruce! Şi nişte ţărani cu pământul în călimară! Şi nişte inverşi cu piele de cameleon, lacrimi de crocodil şi pantofi de zmeu!

Şi... (pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, un singur nume)... l-au inventat şi i-au spus EUGEN!

Citit 1016 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Noiembrie 2021 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.