Implementarea aplicaţiei informatice PatrimVen, finalizată

Implementarea aplicaţiei informatice PatrimVen, finalizată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) anunţă că ANAF a finalizat implementarea în judeţul Galaţi a aplicaţiei informatice PatrimVen, aplicaţie care conduce la comunicarea eficientă cu primăriile.

"În situaţia în care, pentru soluţionarea unei cereri adresate primăriilor din judeţul Galaţi, este necesară prezentarea unui certificat de atestare fiscală, a unei adeverinţe de venit sau a unui alt document cu privire la situaţia fiscală a persoanei în cauză, acestea au obligaţia să solicite documentele mai sus menţionate la organele fiscale teritoriale ale ANAF utilizând aplicaţia PatrimVen. În acest caz, persoanele fizice sau juridice NU mai au obligaţia depunerii certificatului, adeverinţei sau a documentului, nemaifiind nevoiţi să se deplaseze la sediile ANAF din judeţul Galaţi", a explicat Cristian Mirică, şeful AJFP Galaţi.

Se evită astfel deplasarea la sediul organului fiscal, economisindu-se timp, cheltuieli cu deplasarea şi consumabilele necesare tipăririi, contribuind astfel şi la protecţia mediului înconjurător, a mai spus şeful AJFP.

Citit 2349 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2017 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.