Proiect pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale

Proiect pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea Politehnică Bucureşti, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, Camporlecchio Educational SRL Roma şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au lansat luni programul „Promovarea Culturii Antreprenoriale la Nivelul Regiunii Sud-Est”.

Proiectul are ca scop formarea profesională privind dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor, angajaţilor, personalului de conducere din întreprinderi (în special din microîntreprinderi şi IMM-uri) şi a persoanelor care doresc să iniţieze o activitate independentă.

De asemenea, programul îşi mai propune dezvoltarea antreprenorială, prin asistenţă acordată în cadrul a două centre de informare celor care doresc să iniţieze o activitate independentă sau să o extindă pe cea deja existentă.

Printre activităţile proiectului se numără studii preliminare de evaluare a competenţelor celor cuprinşi în program, asistenţă acordată resurselor umane pentru crearea unor puncte de informare în domeniul antreprenoriatului, precum şi seminarii de formare profesională.

Durata proiectului este de aproape un an, urmând a se încheia în iulie 2010.

Citit 701 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.