Servicii de piaţă pentru întreprinderi

Servicii de piaţă pentru întreprinderi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a crescut, cu 13,1 la sută, în primele 11 luni ale anului trecut comparativ cu perioada similară din 2016, informează INS.

Evoluţia s-a datorat creşterilor înregistrate la categoria alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (+16,0 la sută), transporturi (+15,5 la sută), activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune; difuzare şi transmitere de programe (+14,9 la sută), activităţile de servicii informatice şi în tehnologia informaţiei (+5,8 la sută) şi la comunicaţii (+4,2 la sută), precizează INS.

În luna noiembrie 2017, cifra a crescut ca serie brută cu 1,6 la sută, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a scăzut cu 0,5 la sută.

''Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor, în termeni nominali, a crescut atât ca serie brută cu 12,6 la sută, cât şi ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,6 la sută'', mai arată INS.

Citit 1998 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.