AJOFM Galaţi, o agenţie grea

AJOFM Galaţi, o agenţie grea

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
4 comentarii

Deşi a fost foarte mult timp în topul judeţelor cu cel mai mare număr de şomeri din ţară, Galaţiul nu se poate mândri şi cu un număr corespunzător de angajaţi ai AJOFM care să lucreze nemijlocit cu aceşti şomeri. Din contră, este chiar sub media naţională din acest punct de vedere, care este de 46, iar alte judeţe stau mult mai bine la acest capitol. De exemplu, conform datelor de pe site-ul ANOFM şi comunicărilor oficiale, cu cei 40 de angajaţi ai săi, AJOFM Galaţi a făcut faţă, în perioada octombrie-noiembrie 2017, unui număr de 15.000 de şomeri. Ca exemple, în Hunedoara, cei 7.500 de şomeri sunt „gestionaţi” de peste 60 de angajaţi, în Bistriţa Năsăud raportul este de 3.800 de şomeri la 45 de angajaţi AJOFM, iar la Cluj lucrează 54 de funcţionari pentru 7.000 de şomeri. „Deşi suntem o agenţie grea din punctul de vedere al resurselor umane, reuşim totuşi să fim în topul subvenţiilor acordate angajatorilor, al ucenicilor, facem formare profesională la nivel rezonabil şi suntem pe locul şase la angajări”, ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase.

Citit 2809 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2018 19:28

4 comentarii

 • postat de JUSTIŢIARUL Joi, 15 Februarie 2018 12:39 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  9

  Ia uitati ce se umfla in pene directorasul nostru cu cravata de PSD-ist, precum ca face aceeasi treaba cu mai putini angajati decat alte agentii din tara!
  Pai, problema nu e aici ca sunt mai putini angajati, ci in alte judete unde sunt prea multi functionari, pentru ca s-au umflat nejustificat organigramele respective, facand loc rubedeniilor celor alesi in functii politice, precum si acest Director al nostru.
  Solutia este reducerea la maxim a bugetarilor si eficientizarea activitatii acestora, mai ales acum cand li se maresc salariile!
  P.S. A se vedea ce a facut Primarul din Deva cu schema foarte incarcata de personal de acolo!

  Raportează
 • postat de Sandu Joi, 15 Februarie 2018 07:51 109.103.134.*** Link la comentariu
  1
  4

  Te plangi degeaba in presa locala.Rolul uni conducator este sa faca demersuri si interventii cu justificari la A.N.A.F care ar putea rezolva problema numarului de personal daca ea este reala.Ar fi trebuit sa stii totusi ca A.N.A.F.dimensioneaza personalul pentru un judet nu numai prin prisma numarului de someri care poate varia in diverse perioade.

  Raportează
 • postat de dgi Miercuri, 14 Februarie 2018 18:28 82.208.137.*** Link la comentariu
  4
  8

  Pacat ca nu pregatiti profesional someri sau asistati si pentru meserii necesare pe piata muncii. Ar trebui sa contactati angajatori existenti pe piata si sa corelati tipurile de pregatire profesionala pe care la promovati cu necesarul din piata muncii. Pentru asta cred ca sunteti platiti. Dealtfel aproximativ 5% din populatie si aproximativ 10% din populatia activa din Galati devenita somera in "perioada octombrie-noiembrie 2017" nu este tocmai o lauda. Incercati sa mediati sau remediati tendinta firmelor (de stat sau private) care disponibilizeaza fara logica si chiar din prost management (vezi firme de stat politizate excesiv cu conducatori incompetenti profesional) si atunci veti avea un rol activ in societate cu care sa va laudat.

  Raportează
 • postat de e atit de greu cardul de director bugetar Miercuri, 14 Februarie 2018 17:00 89.136.187.*** Link la comentariu
  4
  11

  toate agentiile si institutiile bugetare sint tare grele pentru directori. chiar nu mai pot dormii noaptea cei pusi politic in fruntea lor. sa va fie rusine.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.