ANAF le pregăteşte "o surpriză plăcută" contribuabililor

ANAF le pregăteşte "o surpriză plăcută" contribuabililor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Persoanele fizice vor avea în viitor un singur formular de completat în relaţia cu Fiscul, în prezent fiind în curs de elaborare un proiect care "va fi o surpriză plăcută" pentru contribuabili, dar şi pentru funcţionarii de la Finanţe, a declarat vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Daniel Tudor, într-o conferinţă pe teme financiare.

"În legătură cu noua propunere care va fi făcută pe formularul unic pentru persoanele fizice: încercam să îl creăm într-o manieră facilă pentru contribuabili. Sperăm să fie un formular inteligent. Nu ştiu dacă vom reuşi tehnic să avem o aplicaţie aşa cum ne-o dorim. În formula actuală, va fi o surpriză plăcută şi pentru noi şi pentru contribuabili", a spus Tudor.

Potrivit acestuia, Fiscul îşi doreşte să fie partener în relaţia cu contribuabilii. "Ne dorim să fim parteneri. Va fi un singur formular destinat persoanelor fizice, pentru a fi mai facil. Este o propunere pe care am înaintat-o colegilor de la minister. Noi sperăm să reuşim", a explicat oficialul ANAF.

Citit 2966 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2018 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.