Angajatorii gălăţeni, invitaţi la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Angajatorii gălăţeni, invitaţi la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Aşa cum "Viaţa liberă" a scris deja, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi va organiza, în ziua de 20 aprilie, o nouă ediţie a Bursei generale a locurilor de muncă. "Vom contacta, ca de obicei, în jur de 1.000 de angajatori care să participe la bursă, în special pe cei cu care avem contact direct lună de lună şi care iau subvenţii de la noi", ne-a spus directorul executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase.

În acest context, instituţia gălăţeană adresează invitaţia de a participa la bursa din aprilie atât agenţilor economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât şi autorităţilor locale, reprezentanţilor societăţii civile şi ai mediului academic, actorilor relevanţi care sunt implicaţi sau care doresc să se implice în reducerea şomajului. Locurile vacante pot fi confirmate, până pe 19 aprilie, la numărul de telefon 0236820398, fax 0236415151, la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediile AJOFM Galaţi şi ALOFM Tecuci.

Bursa generală a locurilor de muncă 2018 se va desfăşura vineri, 20 aprilie, începând cu ora 8,45, simultan în municipiile Galaţi (Sala paşilor pierduţi a Universităţii "Dunărea de Jos", din str. Domnească nr. 47) şi Tecuci (sediul ALOFM, din str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, bloc A2, parter). Participarea la eveniment este gratuită.

Citit 4006 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2018 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.