Întâlniri între inspectorii de muncă şi angajatori

Întâlniri între inspectorii de muncă şi angajatori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a organizat, săptămâna trecută, o serie de întâlniri care au avut ca scop informarea angajatorilor gălăţeni în privinţa unor aspecte legate de respectarea legislaţiei în domeniul relaţiilor de muncă şi al siguranţei şi sănătăţii în muncă. În total, au avut loc cinci acţiuni, la care au participat în jur de 130 de persoane. Subiectele dezbătute în cadrul întâlnirilor au vizat: regimul de aplicare a contravenţiilor în domeniul relaţiilor de muncă; respectarea cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă pentru transportul rutier al mărfurilor periculoase; condiţiile de angajare şi drepturile pe care le au cetăţenii străini lucrători în România; aplicarea legislaţiei naţionale privind detaşarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale; beneficiile muncii declarate şi dezavantajele muncii nedeclarate. Astfel de acţiuni şi de campanii fac parte dintr-un program-cadru al ITM Galaţi pentru anul în curs.

Citit 1459 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2018 18:49

2 comentarii

 • postat de Galatean
  Joi, 29 Martie 2018 07:04
  5.13.181.***
  De ce nu faceti controale inopinante DUPA ORA 16 sau dumneavoastra cei de la ITM va respectati programul de munca si altii nu pot sau nu doresc asta , cautatii domnilor inspectori
  0
  1
  Raportează
 • postat de bac
  Miercuri, 28 Martie 2018 07:35
  188.24.201.***
  Sint in continuare unii angajati care sint inca considerati ;; sclavi '' la locul de munca , desi pe contractul de munca scrie norma de 8 ore si sint tinuti inclusiv tot timpul 10 ore pe zi , tot anul in afara de duminica , cum considerati asta domnilor inspectori de la ITM?stiti de ei sau nu?
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.