Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (IMM) Galaţi, în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi şi Universitatea "Danubius" vor marca vineri, 18 mai, printr-o serie de manifestări speciale, "Ziua Întreprinzătorilor din România".

"Sunt evenimente dedicate mediului de afaceri, de recunoaştere a performanţei, dar şi un prilej de a discuta, într-un cadru profesionist, despre provocările şi perspectivele mediului economic în 2018. De asemenea, sărbătoarea din acest an are o semnificaţie deosebită pentru noi, dar fiind faptul că se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea Patronatului IMM-urilor Galaţi", ne-a declarat Marian Filimon, preşedintele patronatelor gălăţene.

Manifestările vor debuta, la Universitatea "Danubius", la ora 9,30, în Aula Magna, cu Conferinţa Internaţională "Integrare europeană, realităţi şi perspective", la care vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, ai administraţiei publice, ai unor instituţii importante care au legătură cu mediul economic. Printre temele abordate se vor număra priorităţile mediului de afaceri în perspectiva asigurării de către România, în 2019, a Preşedinţiei UE, dar şi oportunităţile de finanţare din fonduri europene. Nu vor lipsi nici teme precum sistemul fiscal, problematica deficitului forţei de muncă sau noile reguli privind protecţia datelor cu caracter personal. Un alt moment important al zilei de 18 mai va fi Gala Festivă, ce se va desfăşura, cu începere de la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard". Va fi un prilej pentru premierea celor mai merituoşi întreprinzători gălăţeni din acest an, dar şi pentru urmărirea unui spectacol extraordinar al artiştilor de la "Nae Leonard", în cadrul căruia vor fi prezenţi şi o serie de invitaţi surpriză. Nu în ultimul rând, aşa cum stă bine în zi de sărbătoare, ziua se va încheia cu un Dineu festiv şi ciocnirea unei cupe de şampanie.

Citit 789 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 18:42

1 comentariu

  • postat de IC Joi, 17 Mai 2018 05:41 5.13.209.*** Link la comentariu
    0
    6

    La vremuri noi, ne-am instalat solid tot noi , daca nu o fo sa fie viceprimar ,asa cum voita partidul in '89 ,acum este esenta capitalismului galatean ....

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro