Patronatul IMM-urilor Galaţi, la a 25-a aniversare

Patronatul IMM-urilor Galaţi, la a 25-a aniversare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (IMM) Galaţi, în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi şi Universitatea "Danubius" vor marca vineri, 18 mai, printr-o serie de manifestări speciale, "Ziua Întreprinzătorilor din România".

"Sunt evenimente dedicate mediului de afaceri, de recunoaştere a performanţei, dar şi un prilej de a discuta, într-un cadru profesionist, despre provocările şi perspectivele mediului economic în 2018. De asemenea, sărbătoarea din acest an are o semnificaţie deosebită pentru noi, dar fiind faptul că se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea Patronatului IMM-urilor Galaţi", ne-a declarat Marian Filimon, preşedintele patronatelor gălăţene.

Manifestările vor debuta, la Universitatea "Danubius", la ora 9,30, în Aula Magna, cu Conferinţa Internaţională "Integrare europeană, realităţi şi perspective", la care vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, ai administraţiei publice, ai unor instituţii importante care au legătură cu mediul economic. Printre temele abordate se vor număra priorităţile mediului de afaceri în perspectiva asigurării de către România, în 2019, a Preşedinţiei UE, dar şi oportunităţile de finanţare din fonduri europene. Nu vor lipsi nici teme precum sistemul fiscal, problematica deficitului forţei de muncă sau noile reguli privind protecţia datelor cu caracter personal. Un alt moment important al zilei de 18 mai va fi Gala Festivă, ce se va desfăşura, cu începere de la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard". Va fi un prilej pentru premierea celor mai merituoşi întreprinzători gălăţeni din acest an, dar şi pentru urmărirea unui spectacol extraordinar al artiştilor de la "Nae Leonard", în cadrul căruia vor fi prezenţi şi o serie de invitaţi surpriză. Nu în ultimul rând, aşa cum stă bine în zi de sărbătoare, ziua se va încheia cu un Dineu festiv şi ciocnirea unei cupe de şampanie.

Citit 1893 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.