Viaţa la ţară, în executare silită

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe terenuri şi clădiri din mediul rural au fost scoase la vânzare de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi după ce societăţile respective nu au reuşit să-şi achite obligaţiile pe care le aveau la bugetul de stat.

Într-o licitaţie anunţată pentru astăzi, Finanţele vor încerca valorificarea unui ansamblu de clădiri ce a intrat în compunerea fabricii de pâine de la Însurăţei (judeţul Brăila), deţinută de societatea gălăţeană Demopan. Valoarea de pornire a licitaţiei este de 206.857 lei.

O altă ofertă a DGFP Galaţi se referă la valorificarea unor bunuri imobiliare ale societăţii tecucene Flodorling SRL. Mai exact, pentru 12 noiembrie este anunţată scoaterea la licitaţie, cu un preţ de pornire de 236.900 lei, a unui grajd cu suprafaţa de aproape 410 mp şi a unui teren de 3.450 mp. Bunurile sunt situate pe… axa Tecuci - Adjud, la Tişiţa.

Nu în ultimul rând, amatorii de chilipiruri în mediul rural ar trebui să ţină cont şi de licitaţia ce va fi în 10 noiembrie, pentru vânzarea unor bunuri aparţinând SC Eleni Impex SRL. Este vorba de un teren de 11.507 mp şi un atelier mecanic cu o suprafaţă de 684,31 mp, aflate la Frumuşiţa, evaluate la 845.100 lei.

Citit 837 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.