Va învia complexul din Ţiglina I?

Va învia complexul din Ţiglina I?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Dezolantul complex comercial din Ţiglina I, care include şi fostul cinematograf VIP, s-ar putea schimba la faţă până la sfârşitul anului viitor. Conform unui anunţ postat pe site-ul www.arenaconstruct.ro, Romarta SA, având ca mandatar firma bucureşteană SC Imobili Network Development, organizează o selecţie de oferte pentru continuarea lucrărilor de construire la Centrul Comercial Ţiglina, Galaţi, 2S+P+1E+1ETH (construcții, instalații, amenajări interioare și exterioare). Investiția vizează structura de rezistenţă - nivelurile supraterane; compartimentare funcţională şi finisaje interioare; faţade şi amenajări exterioare; instalaţii interioare sanitare, instalaţii termice şi ventilaţii, instalaţii electrice curenţi tari şi curenţi slabi.

Se doreşte ca lucrările să fie demarate în octombrie 2018 și să fie finalizate până în decembrie 2019. Ofertele se depun până pe 10 septembrie, obligatoriu pentru toate capitolele din proiect.

Rețeaua de spații comerciale Romarta este controlată de fondul de investiții Broadhurst. Complexul din Galaţi nu are nicio legătură cu clădirea neterminată de pe strada Saturn, care o are printre proprietari pe fiica fostului primar Eugen Durbacă.

Citit 9794 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2018 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.