Va învia complexul din Ţiglina I?

Va învia complexul din Ţiglina I?

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
4 comentarii

Dezolantul complex comercial din Ţiglina I, care include şi fostul cinematograf VIP, s-ar putea schimba la faţă până la sfârşitul anului viitor. Conform unui anunţ postat pe site-ul www.arenaconstruct.ro, Romarta SA, având ca mandatar firma bucureşteană SC Imobili Network Development, organizează o selecţie de oferte pentru continuarea lucrărilor de construire la Centrul Comercial Ţiglina, Galaţi, 2S+P+1E+1ETH (construcții, instalații, amenajări interioare și exterioare). Investiția vizează structura de rezistenţă - nivelurile supraterane; compartimentare funcţională şi finisaje interioare; faţade şi amenajări exterioare; instalaţii interioare sanitare, instalaţii termice şi ventilaţii, instalaţii electrice curenţi tari şi curenţi slabi.
Se doreşte ca lucrările să fie demarate în octombrie 2018 și să fie finalizate până în decembrie 2019. Ofertele se depun până pe 10 septembrie, obligatoriu pentru toate capitolele din proiect.
Rețeaua de spații comerciale Romarta este controlată de fondul de investiții Broadhurst. Complexul din Galaţi nu are nicio legătură cu clădirea neterminată de pe strada Saturn, care o are printre proprietari pe fiica fostului primar Eugen Durbacă.

Citit 8753 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2018 18:32

4 comentarii

 • postat de Iancu Jianul Miercuri, 22 August 2018 10:12 5.13.174.*** Link la comentariu
  3
  2

  Cand va fi gata, orasul va fi gol, cine sa cumpere? Iar din cate stiu, magazinele, mall-urile apar DUPA INDUSTRIE!
  Intai se retehnollgizeaza, se refac scolile profesionale si de ucenici, apoi campuri intregi de fabrici si uzile... si agricultura.. energie eco etc. APOI vorbim de CONSUM!
  La noi statul de stramb ciung, distruge industria, tocaneste fabricutele, iti pune taisul la gat daca iti merge prea bine, ca nu ai voie daca nu el dai si lor o portie... ca santajul si falsul cu gripa porcina fiind o gogorita a coalitiei daca o pot numiasa! Deci... Schimbati TOT DE LA TEMELIE SAU PARASITI TARA !

  Raportează
 • postat de Dana Luni, 20 August 2018 19:11 86.124.206.*** Link la comentariu
  0
  9

  Dar cu fostul centru de transfuzii din tiglina 1 ce se mai intampla? E un FOCAR de mizerie si gunoaie aparat de oamenii fara adapost si loc de odihna ptr cainii vagabonzi! Salvati ce a mai ramas din acest cartier ...

  Raportează
 • postat de Gheorghe Luni, 20 August 2018 10:39 81.12.149.*** Link la comentariu
  4
  21

  Mai mult cred ca ne-ar interesa cand va invia celalalt complex din Tiglina1, de la Francezi!
  Acolo ce se mai aude?

  Raportează
 • postat de Domnul Dobrea Luni, 20 August 2018 09:40 79.116.99.*** Link la comentariu
  0
  27

  Poate întrebați Primăria Galați ce regim juridic are terenul din complex ... Public sau privat ? Că tocmai ce au mai apărut niște cereri de cumpărare pe acolo. Ce sa mai reabiliteze Romarta, când jumătate din complex e dat către Vega și alți "afaceriști" gălățeni ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.