Pregătiri pentru o nouă ediţie a Topului firmelor gălăţene

Pregătiri pentru o nouă ediţie a Topului firmelor gălăţene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele mai performante companii din mediul de afaceri gălăţean vor fi premiate miercuri, 3 octombrie, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în cadrul ediţiei locale a Topului Naţional al Firmelor Private din România. Topul este realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), din care face parte şi Patronatul IMM-urilor Galaţi, în parteneriat cu Ministerul Finanţelor şi Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

„Ne aflăm, iată, la a XVIII-a ediţie a Topului, este o sărbătoare în care recunoaştem şi răsplătim performanţa, precum şi pe cei care pun mediul economic în mişcare. Topul din acest an are inclusiv o serie de surprize, gradul de „reîntinerire” al acestuia este de aproape 50 la sută, ceea ce demonstrează că mediul de afaceri gălăţean are viaţa lui, dinamica lui, din care nu lipsesc spiritul de competiţie şi capacitatea de a obţine performanţă”, ne-a declarat preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon.

Criteriile care stau la baza Topului firmelor gălăţene sunt profitul brut, cifra de afaceri şi activele deţinute, potrivit raportărilor financiare pe anul 2017, o condiţie fiind şi ca eventualele datorii la bugetele publice să nu depăşească 10 la sută. Ca în fiecare an, Topul are mai multe secţiuni, pe grupe de mărime a întreprinderilor (microîntreprinderi, mici, mijlocii şi mari), aşa cum sunt ele definite în Legea IMM-urilor nr.346/2004.

Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului, pentru a întregi imaginea mediului economic local, va fi lansată şi „Carta Albă a IMM-urilor” pentru Regiunea Sud-Est, din care, alături de Galaţi, fac parte judeţele Brăila, Tulcea, Vrancea, Buzău şi Constanţa.

Citit 2313 ori Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2018 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.