Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Galaţi îi informează pe toţi titularii şi deţinătorii de autorizaţii şi autorizaţii integrate de mediu că Ordinul nr. 1171/05.11.2018 a fost publicat în Monitorul Oficial al României Partea I, nr. 967/15.11.2018. Ordinul 1171 reglementează condiţiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a celor două tipuri de documente. "Având în vedere faptul că autorizaţia de mediu şi cea integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toţi titularii/ deţinătorii de autorizaţii de mediu/ autorizaţii integrate de mediu trebuie să solicite viza anuală la Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi în fiecare an, cu minimum 60 de zile înainte de data în care au fost emise documentele respective. Precizăm că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife", afirmă, într-un comunicat de presă, directorul executiv al APM Galaţi, Carmen Sandu.

Citit 962 ori Ultima modificare Duminică, 18 Noiembrie 2018 18:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro