4.850 de gălăţeni, angajaţi prin AJOFM

4.850 de gălăţeni, angajaţi prin AJOFM

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În primele zece luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Galaţi au fost încadrate în muncă 4.850 persoane, informează instituţia gălăţeană. Din acest total, 2.234 de persoane au peste 45 de ani, 1.147 au între 35 și 45 de ani, 729 au între 25 și 35 de ani, iar 740 sunt tineri sub 25 de ani. În funcţie de rezidenţă, 3.119 provin din mediul urban, iar 1731 persoane sunt din mediul rural. Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Galaţi, 1.676 fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

Tot în perioada ianuarie-octombrie, 7.049 persoane au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active.

Citit 1120 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 01:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro