România aduce muncitori din Vietnam

România aduce muncitori din Vietnam

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
4 comentarii

Autorităţile din România au parafat, ieri, un Memorandum de colaborare în domeniile muncii şi protecţiei sociale cu ministerul de resort din Vietnam, în vederea aducerii de forţă de muncă din această ţară pe teritoriul naţional. Veniturile medii în Vietnam sunt de 150-300 de dolari pe lună, maximul fiind în industria metalurgică, bănci, industria farmaceutică. În prezent, pe teritoriul României lucrează aproximativ 3.000 de cetăţeni vietnamezi, „care se declară mulţumiţi atât de condiţiile de muncă, cât şi de salariile primite”.

Citit 1539 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 01:39

4 comentarii

 • postat de Vizantea Joi, 29 Noiembrie 2018 23:32 86.122.130.*** Link la comentariu
  2
  15

  Mai bine am aduce guvernanți din China sau Japonia!
  Țara asta a avut și încă mai are forță de muncă, dar problema principală e că este guvernată prost, nu există respect, cinste, onoare, iar munca nu este încurajată! Doar hoția, minciuna și dezbinarea..

  Raportează
 • postat de HAHAHA Joi, 29 Noiembrie 2018 10:22 194.105.20.*** Link la comentariu
  5
  1

  Avem si noi "falitii nostri" !!!!

  Raportează
 • postat de ariciul Joi, 29 Noiembrie 2018 09:31 90.95.114.*** Link la comentariu
  4
  16

  Da ma.Oameni necajiti,la fel vca astia plecati ai nostri .nevoiti sa plece unde se da un banut mai mult,perntru a creste averile si ingrasa conturile unor puturosi.Ai nostri s-au saturat sa munceasca pe degeaba,sii aduc pe astia.Nu vrea lumea sa munceasca?Vor romanii sa munceasca dar sa fie si respoectati,sa li se respecte drepturile .E mai usor cu Vietnamezii,ca ei ajunsi aci nu mai au incotro.

  Raportează
 • postat de Sandu Joi, 29 Noiembrie 2018 08:16 90.95.63.*** Link la comentariu
  2
  17

  Foarte bine.Asa s/a dezvoltat si Germania dupa ww2 cu muncitori din Italia ,Portugalia dar mai ales din Turcia.Partea proasta este ca turcii au ramas, s/au inmultit si acum sunt cam 5 milioane si privesc mai mult la iubitul lor Erdogan decat la d/na Merkel.Mai trebuie spus ca romanii nostri sau cam lenevit si multi se complac in situatia de a primi ajutor social mai ales in mediul rural.Poate asa terminam sa construim ceva mai multi km de autostrada, metroul in Bucuresti si legatura cu trenul de la Gara de nord la Aeroportul Otopeni.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro