Curs de public-speaking pentru ONG-uri

Curs de public-speaking pentru ONG-uri
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Voluntari din cadrul a 15 ONG-uri gălăţene vor putea să-şi îmbunătăţească abilităţile în susţinerea unui discurs public, prin participarea la cursurile proiectul Civil Society Speaking, derulat de PNL Galaţi. Prin acest demers, liberalii îşi propun să contribuie la dezvoltarea societăţii civile şi la afirmarea ei în spaţiul public.

Cursurile de "public-speaking" vor fi susţinute de Marta-Iozefina Bencze, vicepreședinta Departamentului de Imagine, Comunicare, Relații cu Mass-Media și purtătoarea de cuvânt a Biroului Politic Local PNL Galați, formatoare, activistă pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi și directoare a unei organizații neguvernamentale.

Cursul se va derula în perioada 2 februarie - 6 aprilie, câte o sesiune de 3 ore/săptămână. Beneficiarii trebuie să îndeplinească următoarele condiții de eligibilitate: să aibă între 16 şi 45 de ani și să fie voluntari în cadrul unei organizații neguvernamentale gălățene. Voluntarii interesați trebuie să trimită până pe 28 ianuarie următoarele acte: copie după C.I, contract de voluntariat, CV și scrisoare de intenție, la adresa de e-mail: martaiozefina.bencze

gmail.com. Cei selectați vor fi anunțați prin e-mail pe 30 ianuarie.

La finele cursului, beneficiarii vor susține, în cadrul conferinței "Ce face Europa pentru mine?", un discurs public, ce va reprezenta examenul final.

Citit 2319 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2019 18:25

1 comentariu

 • postat de Terente
  Vineri, 18 Ianuarie 2019 09:47
  81.12.149.***
  Excelentă iniţiativa celor de la PNL pentru dezvoltarea ONG-urilor!
  Când oare va iniţia un demers asemănător şi cei de la PSD cu tema "Cum să nu mai furăm în România"?
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.