ANAF renunţă la spectacolul mediatic

ANAF renunţă la spectacolul mediatic

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Obligațiile fiscale restante ale persoanelor fizice nu vor mai fi publicate pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, conform unui proiect de ordin publicat la rubrica Transparență decizională.
Proiectul va pune în aplicare modificările Codului de Procedura Fiscala și va determina ANAF să publice doar restanțele la buget ale persoanelor juridice. De asemenea, se reglementează și situația în care un debitor are de recuperat sume de la stat, caz în care acești debitori nu sunt considerați că înregistrează obligații fiscale restante, astfel că nici contribuabilii în această situație nu vor fi publicați pe pagina de internet a ANAF.
"Intrăm în normalitate și încetăm expunerea inutilă a contribuabililor, deoarece este mai importantă recuperarea restanțelor decât spectacolul mediatic", a precizat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

Citit 1383 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 21:13

1 comentariu

  • postat de atamanu Miercuri, 13 Martie 2019 08:13 188.24.255.*** Link la comentariu
    0
    2

    Asa da mai "gigalau de ferentari"...Asta da "transparenta"... La fel de transparenta ca si viziunea voastra despre corectitudine, cinste, onoare sau datorie fata de cei ce v-au ales...NU mai "dati seama" decat in "fata Marii Adunari Nationale" de la congresul PSD...

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.