Portalul ANAF, din nou cu probleme

Portalul ANAF, din nou cu probleme
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală are din nou probleme. Joi, 11 aprilie, cei care doreau să se logheze în aplicaţia Spaţiul Privat Virtual (SPV) nu puteau face deloc acest lucru.

„Din cauza unor probleme tehnice aferente domeniilor yahoo.* şi freemail.hu, mesajele transmise de Ministerul Finanțelor Publice către adresele de e-mail din aceste domenii sunt foarte mult întârziate. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP-ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu primească e-mail-urile de activare, înregistrare, reînnoire și revocare aferente serviciilor din cadrul acestui portal” - era unul dintre anunţurile postate pe portal. Nici alte pagini ale ANAF nu au funcţionat ieri, dând Eroare 404. „Serverul nu a găsit pagina cerută. Vă rugăm, reveniţi!” apărea pe pagina DGRFP Galaţi, găzduită de acelaşi portal ANAF.

Problemele cu care se confruntă portalul ANAF par să nu se mai termine. Cu doar câteva zile înainte, pe 8 aprilie, serverele picaseră încă o dată. „O parte din serviciile de pe portalul ANAF nu sunt momentan funcţionale. Depunem eforturi pentru repunerea lor în funcţiune. Vă mulţumim pentru înţelegere”, era mesajul postat atunci.

Înţelegere, înţelegere, dar până când?

Citit 1686 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.