Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

Anul 2019 a adus o creştere puternică a numărului producătorilor şi procesatorilor din agricultura ecologică, la nivelul judeţului Galaţi, a afirmat directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Judeţene, Valentin Huciu. „Avem 150 de producători, cu o suprafaţă totală de 17.000 de hectare. Mai avem şase procesatori, cinci comercianţi, un procesator în acvacultură şi, de asemenea, 5.500 de familii de albine înscrise în agricultura ecologică”, a afirmat Huciu. În altă ordine de idei, 234 de fermieri s-au înscris în "programul Lâna", urmând să livreze 285 tone de lână din rasele ţurcană, ţigaie şi merinos.

Citit 575 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 18:20

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro