Încep controalele şi amenzile de la Garda de Mediu

Încep controalele şi amenzile de la Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La începutul acestei săptămâni, la Garda de Mediu Galaţi s-au împărţit obiectivele economice pe comisari. Conform declaraţiilor lui Mihai Turcu, există 21 de obiective majore, majoritatea fiind la ArcellorMittal.

„Am împărţit toate obiectivele pe tot judeţul. Anul acesta avem 1053 de obiective, dintre care 652 au fost deja planificate. Restul vor intra la obiective neplanificate, care vor fi realizate în funcţie de numărul de comisari disponibili.  De asemenea, am împărţit şi comunele din judeţ pe fiecare comisar în parte şi, chiar de săptămâna viitoare vom începe controalele”, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă Mihai Turcu, şeful Gărzii de Mediu Galaţi . 

Pentru controalele privind respectarea legislaţiei pe mediu, 12 comisari de la Garda de Mediu Galaţi răspund de toate comunele gălăţene. Astfel, fiecare comisar are de verificat de la 4 până la 7 comune.

„Vom verifica pe toată lumea şi se vor aplica şi amenzi. Cea mai mică amendă pentru nerespectarea legislaţiei este în jur de 100.000 de lei”, a mai adăugat Mihai Turcu.

Citit 723 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.