Monitorizarea preţului la carburanţi

Monitorizarea preţului la carburanţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Proiectul "Monitorul preţurilor pentru carburanţi", lansat în luna iulie a.c., care conţine informaţii despre tarifele practicate în marile lanţuri de benzinării din România, are peste 1,3 milioane de accesări de când a fost pus în funcţiune, potrivit datelor Consiliului Concurenţei. Potrivit oficialilor instituţiei, este încă prea devreme pentru a cuantifica efectele proiectului asupra preţurilor, însă cert este că, în ultima perioadă, preţurile la carburanţi au fost ceva mai mici decât media europeană.

Citit 1185 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2019 15:51

1 comentariu

 • postat de Zap Marți, 01 Octombrie 2019 10:52 27.75.225.*** Link la comentariu
  0
  3

  " în ultima perioadă, preţurile la carburanţi au fost ceva mai mici decât media europeană"


  Hahaha, asta e chiar buna

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro