Monedă din aur dedicată Reginei Maria

Monedă din aur dedicată Reginei Maria

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Banca Naţională a României va lansa, luni, 28 octombrie, în circuitul numismatic monede din aur şi alamă pentru colecţionare şi va pune în circulaţie o monedă din alamă cu tema "Desăvârşirea Marii Uniri - Regina Maria". Tirajele sunt de 500 de bucăţi pentru moneda din aur, de 50.000 de bucăţi pentru moneda din alamă pentru colecţionare şi de 5.000.000 de bucăţi pentru moneda din alamă pentru circulaţie. Preţurile de vânzare sunt: 9.550 de lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv broşura de prezentare; 9,50 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alamă de 50 bani pentru colecţionare.

Citit 1057 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 19:32

1 comentariu

  • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Miercuri, 23 Octombrie 2019 22:01 5.13.237.*** Link la comentariu
    3
    1

    PENTRU CE? SI ,SCUZE,CINE A FOST?DACA REPREZENTA CEVA PENTRU ACEST POPOR INCERCAT,SIGUR,FOARTE SIGUR,IN ANII 90 POPORUL SI-AR FI VARSAT NOBILUL SANGE CA SA REVINA MONBARHIA!!SANATATE SI NUMAI BINE!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro