Primul apel al Asociaţiei STRATEGAL

Primul apel al Asociaţiei STRATEGAL

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală STRATEGAL a organizat ieri, la Hotel "Vega", o acţiune de informare cu privire la oportunităţile de finanţare şi disponibilităţile fondurilor europene. Strategia asociaţiei îşi propune reducerea, până în anul 2023, a numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, alături de îmbunătăţirea calităţii vieţii, creşterea coeziunii sociale şi creşterea economică în zona urbană vizată. „Asociaţia s-a înfiinţat în 2017, pentru a implementa mecanismul de Dezvoltare Locală plasată sub Responsabilitatea Comunităţii (DLRC), care foloseşte două axe de finanţare: POR şi POCU. În momentul de faţă noi lansăm primul apel pentru fişele de proiect pe POR, adică infrastructura, ceea ce înseamnă că Primăria municipiului Galaţi, în parteneriat cu instituţiile interesate şi eligibile, va putea aplica pentru investiţii în infrastructură. În perioada următoare vom lansa şi apelul pe capital uman, unde vor fi proiecte integrate cu cele pe infrastructură", ne-a declarat Vlad Gogoncea, preşedintele Asociaţiei STRATEGAL.

Citit 814 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 17:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro