Ce-şi doresc angajaţii în 2020

Ce-şi doresc angajaţii în 2020
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un nou loc de muncă, o creştere a salariului şi o slujbă mai aproape de casă sunt principalele obiective profesionale ale românilor, în 2020, potrivit unui studiu realizat de platforma de recrutare eJobs.

Întrebaţi care sunt primele trei cele importante obiective profesionale pentru anul acesta, 44,3 la sută dintre cei care au participat la cel mai recent sondaj au pus pe primul loc schimbarea locului de muncă. Totodată, 30 la sută speră la o mărire salarială, 24 la sută vor un loc de muncă mai aproape de casă, iar 22 la sută trec pe lista scurtă a dorinţelor pentru acest an dezvoltarea profesională. Următoarele cel mai menţionate obiective sunt: schimbarea domeniului de activitate, emigrarea sau lansarea în antreprenoriat.

Inclusiv cei care plănuiesc să rămână în 2020 la acelaşi loc de muncă sunt decişi să facă o serie de schimbări faţă de anul trecut. Cei mai mulţi dintre aceştia spun că vor să reducă sau chiar să elimine orele lucrate peste program. La fel de mulţi îşi doresc să fie implicaţi în proiecte mai mari, în timp ce aproape 34 la sută au în vedere o promovare.

Citit 1595 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2020 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.