Societăţi gălăţene şi brăilene ţepuite financiar

Societăţi gălăţene şi brăilene ţepuite financiar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cornel V., de 37 ani, din Galaţi este urmărit penal de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru emitere a unui cec fără a avea disponibil în cont.

În perioada iunie 2009-noiembrie 2009, în calitate de asociat şi administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, bărbatul a derulat relaţii comerciale cu opt societăţi comerciale gălăţene şi brăilene - aprovizionare cu materiale de construcţii -, iar pentru garantarea faptului că plata va fi făcută către furnizori la termenele stabilite, a emis mai multe cecuri pe care nu le-a completat cu toate elementele prevăzute de lege.

Cecurile au fost refuzate la decontare din cauza lipsei totale de disponibil în cont, prejudiciul creat fiind de 26.500 lei. Paguba nu a fost recuperată.

Bani, bani, bani

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva gălăţeanului Petrică I., de 37 ani, pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În perioada decembrie 2008 -martie 2009, ca agent al unei societăţi de credit, Petrică I. a emis mai multe contracte de credit în fals, semnând în locul titularilor şi însuşindu-şi contravaloarea contractelor.

Bărbatul şi-a însuşit şi contravaloarea ratelor încasate de la doi clienţi în luna februarie 2009. Prejudiciul reclamat de societatea de credit este de 11.300 lei şi până în prezent nu a fost recuperat.

Citit 1208 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.