Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Livrările de drojdie pentru consum casnic s-au triplat într-o singură săptămână faţă de o perioadă normală, ajungând la două milioane de pachete, cantitate necesară pentru a produce aproximativ 25 de milioane de pâini, reiese dintr-o analiză de piaţă realizată de un producător de drojdie proaspătă şi uscată.
Conform datelor centralizate de Pakmaya România, principalul producător de drojdie de panificaţie din ţara noastră, în perioada 9-15 martie au fost livrate către magazinele din toată ţara un milion de pachete de drojdie (uscată şi proaspătă), iar pentru săptămâna 16-22 martie comenzile s-au dublat. "Fabrica lucrează la capacitate maximă, sistemul de distribuţie la fel şi luăm toate măsurile posibile pentru ca drojdia să nu lipsească din magazine în această perioadă. Totodată, vrem să facem un apel la păstrarea calmului şi rugăm clienţii să susţină consumul responsabil", au declarat reprezentanţii firmei.
În prezent, peste 200 de persoane lucrează în fabrica de la Paşcani, iar producătorul de drojdie anunţă că a luat toate măsurile necesare pentru ca sănătatea angajaţilor să fie protejată şi activitatea să nu fie întreruptă.

Citit 1291 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 21:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro