Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vânzările la maşinile de preparat pâine au crescut, în ultima lună, cu 70 la sută, în timp ce la purificatoarele de aer saltul a fost de peste 50 la sută, bugetul mediu alocat de români pentru astfel de achiziţii fiind de aproximativ 1.000 de lei, reiese din datele publicate miercuri de reprezentanţii unui retailer online. De asemenea, începând cu luna februarie, vânzările de aparate multifuncţionale pentru gătit s-au majorat cu 30 la sută, ca măsură de combatere a poluării, a alergenilor cauzaţi de venirea primăverii şi ca metodă de diminuare a bacteriilor şi virusurilor din locuinţe.

Citit 451 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 21:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro