Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Aproximativ 18 la sută dintre companiile chestionate anticipează o reducere a veniturilor de până la 20 la sută, ca urmare a impactului pandemiei COVID-19 asupra afacerilor, în vreme ce 65 la sută dintre acestea nu au făcut încă evaluări, potrivit unui studiu PwC România.
Alţi 6 la sută dintre respondenţi au estimat o scădere a veniturilor între 20-50 la sută, două procente consideră că diminuarea va fi între 50 şi 80 la sută, în timp ce 9 la sută nu se aşteaptă la o reducere a veniturilor. Dintre sectoarele economice care se aşteaptă la o diminuare a veniturilor de până la 20 la sută se detaşează cu un procentaj mare de răspunsuri transporturile (75 la sută dintre respondenţii din acest sector au dat acest răspuns). De asemenea, 25 la sută dintre companiile chestionate din industria auto (producători şi distribuitori) consideră că scăderea veniturilor va fi de până la 20 la sută. Aceeaşi estimare a fost făcută de 22 la sută dintre companiile respondente din servicii financiare, 21 la sută din bunuri de larg consum (distribuţie, logistică) şi 20 la sută din energie.

Citit 669 ori Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2020 18:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro