Fermierii îşi continuă activitatea

Fermierii îşi continuă activitatea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Ministerul Agriculturii (MADR) va face toate demersurile necesare astfel încât activitatea de producție din agricultură, inclusiv industria alimentară să se desfășoare în cele mai bune condiții. Astfel, MADR le recomandă angajaților care își desfășoară activitatea în domeniul agricol să completeze declarațiile pe proprie răspundere prevăzute ca anexă la Ordonanța Militară, pentru a confirma deplasarea între domiciliu și locul de muncă, ținând cont de specificul activităților din sectorul vegetal, zootehnic, apicol și industrie alimentară, iar angajatorilor să elibereze adeverințe prin care să confirme faptul că angajații realizează activități de producție în domeniile respective. Activitatea fermierilor trebuie continuată inclusiv în contextul măsurilor prevăzute de Ordonanța Militară privind măsurile de prevenire a COVID-19.

Citit 599 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 19:55

1 comentariu

 • postat de virusul cel mai ucigas Marți, 24 Martie 2020 19:13 84.117.41.*** Link la comentariu
  0
  4

  Daca nu mai producem mancare murim de foame! Daca nu murim toti de virus o sa murim apoi de foamete si somaj!
  Atentie!!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro