Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Resursele de energie primară au scăzut cu 2,4 la sută, în primul trimestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în timp ce consumul final de energie electrică s-a diminuat cu 2,2 la sută, la nivel comparativ, potrivit INS. În intervalul de referinţă, principalele resurse de energie primară au totalizat 8,507 milioane de tone echivalent petrol (tep), în scădere cu 212.000 tep, iar producţia internă a însumat 4,933 milioane tep, mai puţin cu 221.800 tep, în timp ce importul a fost de 3,574 milioane tep.

Citit 280 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 19:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro