Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați a plătit, până vineri, 15 mai, șomajul tehnic acordat de stat pentru 10.449 de salariați gălățeni. Suma totală achitată de la începutul acestei luni este de 17.842.637 de lei, corespunzătoare unui număr de 1.751 de dosare depuse de angajatori gălățeni, ne-a declarat directorul executiv al AJOFM, Cezar Năstase. În total, în mai s-au descărcat de pe platforma dedicată aici.gov.ro 2.751 de cereri, corespunzătoare unui număr de 16.113 salariați din județul Galați. Reamintim că în luna mai se depun (de către angajatori) și se plătesc (de către AJOFM) dosarele de șomaj tehnic corespunzătoare lunii aprilie. Printre companiile gălățene care au recurs la șomaj tehnic în aprilie, pe diverse perioade de timp, se numără șantierul naval Damen (aproximativ 500 de persoane), combinatul siderurgic Liberty (aproximativ 700 de angajați) și Arabesque.

Citit 924 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro