Calendar de relansare economică

Calendar de relansare economică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Antreprenorii cer Guvernului asumarea de termene clare de implementare a măsurilor de relansarea economică, prezentarea lor unitar şi bugetele alocate, informează Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

"Până în acest moment, au fost prezentate o serie de intervenţii economice, de la granturi, până la flexibilizarea forţei de muncă, dar nu avem un calendar clar de implementare a acestor măsuri. Cel mai important este nu cât, ci cum şi când. Cerem Guvernului publicarea în această săptămână a calendarului de măsuri, cu termene, bugete alocate, responsabili de implementare", a declarat Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR.

O astfel de prezentare va asigura stabilitatea şi predictibilitatea mediului de afaceri, va clarifica direcţiile de revenire şi dezvoltare economică. Pe lista investiţiilor sistemice naţionale antreprenorii propun autostrăzi, centre de colectare şi distribuţie a produselor agroalimentare, anveloparea de blocuri şi lucrările publice de interes local de infrastructură rutieră şi energetică (gaz metan, electricitate).

Citit 940 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2020 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.