Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Românii pot compara online acum prețurile pe care le au unele lanțuri de magazine la produsele de protecție sanitară, cum ar fi măștile, mănușile și dezinfectanți, informează Consiliul Concurenței. În aplicația "Monitorul prețurilor", care poate fi accesată de pe tabloul mobil, tabletă sau PC, a fost introdusă o nouă categorie ce permite căutarea online a celui mai avantajos preț pentru măști, mănuși și dezinfectanți. Deja patru dintre marile lanțuri comerciale au finalizat transmiterea acestor informații către aplicație, urmând ca, în curând, să finalizeze procesul și ceilalți comercianți.
Practic, odată accesat Monitorul prețurilor, se vor afișa două mari categorii: "Produse alimentare" și "Carburanți auto". Ca să puteți afla prețurile produselor de protecție sanitară, dați click pe categoria "Produse alimentare" și alegeți subcategoria denumită "Măști, mănuși, dezinfectanți", din lista aflată în stânga ecranului. Selectați apoi produsele dorite și se vor afișa cele mai apropiate magazine de unde le puteți cumpăra.

Citit 952 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 17:13

1 comentariu

  • postat de Terente Marți, 09 Iunie 2020 15:12 81.12.149.*** Link la comentariu
    0
    1

    De ce oare nu s-a mai infiintat inca o categorie cu "Produse nealimentare" sau "Produse industriale" unde sa se poata gasi aceste masti si manusi, nu inteleg!?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.