Programarea online la Fisc, în premieră naţională la Galaţi

Programarea online la Fisc, în premieră naţională la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați anunţă că, începând de luni, 15 iunie, a devenit operaţional serviciul de programări online. Serviciul, prin care contribuabilii se pot programa online înainte de a se deplasa la sediile unităţilor fiscale, este disponibil în Spațiul Privat Virtual și este implementat ca proiect-pilot în cadrul unităților fiscale subordonate DGRFP Galați (din judeţele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea,). Sunt incluse şi serviciile fiscale municipale, orășenești, precum și biroul fiscal comunal.

Conform DGRFP Galaţi, contribuabilii care se programează online vor fi primiți într-un spațiu dedicat, la ora aleasă de contribuabili, de structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării acestuia. Vor fi respectate toate măsurile de protecție și igienizare atât de către personalul angajat, cât și de către contribuabili.

Contribuabilii care se vor programa online vor fi primiți de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, cazier fiscal, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri.

Citit 3169 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.