Cadastru cu fonduri europene la Galați

Cadastru cu fonduri europene la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a publicat pe data de 4 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul pentru achiziția de „Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor în 261 UAT-uri”. 

Finanțarea este asigurată din fondurile Programului Operațional Regional, proiectul major fiind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot, iar suprafața totală estimată este de 1.587.138 de hectare. Aceasta va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni, iar valoarea totală estimată este de aproape 300 de milioane lei, fără TVA.  

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie 2020.

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare: localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României, localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe, localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate. 

Conform acestor criterii, din județul Galați au fost selectate în cadrul programului comunele Barcea, Berești-Meria, Frumușița, Independența, Ivești, Liești, Munteni, Șendreni și Vânători.

Citit 4105 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.