Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

Funcția de inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galați este vacantă de o săptămână, după ce mandatul lui Laurențiu Asaftei a expirat marțea trecută. Asaftei a fost numit la conducerea instituției gălățene pe 6 aprilie anul acesta, cu un mandat de exercitare temporară a funcției de inspector-șef, mandat care poate fi de maximum șase luni într-un an calendaristic și care a expirat pe 6 octombrie. Ordinul de încetare a venit o zi mai târziu, pe 7 octombrie. ”Până acum, noi n-am primit niciun ordin prin care o altă persoană să fie numită la conducerea inspectoratului, nici cu mandat de exercitare temporară, nici cu delegare de atribuții”, ne-a spus Carmen Corodeanu, purtător de cuvânt al ITM Galați, care ne-a asigurat că activitatea ITM ”nu este blocată” și se desfășoară normal.
Conform legii, fostul inspector-șef Laurențiu Asaftei se poate întoarce pe funcția deținută anterior, chiar dacă timp de numai două luni, în cadrul ITM, însă deocamdată el se află în concediu.

Citit 2399 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2020 18:17

2 comentarii

 • postat de Marlena Marți, 13 Octombrie 2020 11:58 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  7

  Numiri POLITICE, treabă de mântuiala!
  Oare nu le e ruşine acestora care sunt puşi ca directori de instituţii, fără nici-un concurs, fără niciun merit?
  NU VĂ E JENĂ de DUMNEZEU?

  Raportează
 • postat de Mișu Marți, 13 Octombrie 2020 11:38 82.137.9.*** Link la comentariu
  0
  6

  Lăsați profesioneștii să-și facă meseria pe care o știu și o practica de zeci de ani cu succes. Nu mai încercați fel de fel de experimente pe bază de carnet de partid, care nu au nici în clin nici în mânecă cu securitatea, sănătatea în muncă, respectiv relațiile de muncă. La ITM Galați sunt astfel de oameni. Învățați să îi apreciați și să folosiți experiența lor.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.