Acționarul majoritar al Navrom Galați iese pe bursă

Acționarul majoritar al Navrom Galați iese pe bursă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Acționarii furnizorului de servicii logistice integrate din bazinul Dunării TTS (Transport Trade Services) au lansat Oferta Publică Inițială Secundară, care va fi urmată de listarea acțiunilor companiei la Bursa de Valori București. Se pun în vânzare, în perioada 24 mai - 4 iunie, 50% dintre acțiunile TTS, reprezentând un număr de maximum 15.000.000 de acțiuni, în două tranșe, la un preț stabilit între 19 și 21 de lei. Un procent de până la 15% din acțiunile oferite va fi oferit investitorilor de retail.

Printre companiile la care TTS este acționar majoritar se numără CNFR Navrom SA Galați, fostul port Trans Europa din Galați (actualmente TTS Porturi Fluviale) și Șantierul Naval Cernavodă. TTS deține o puternică flotă de macarale plutitoare, silozuri și platforme în porturi, precum și cea mai mare flotă fluvială din bazinul dunărean, formată din 466 de vase, cu o capacitate totală de 768.000 de tone.

Activitatea sa include expediția de mărfuri, transportul fluvial, operațiuni portuare, precum și alte activități conexe și auxiliare și acoperă peste 100 de porturi și terminale portuare de la Dunăre și Marea Neagră, cu legături pe Tisa, Rin și Main.

Citit 3598 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iunie 2021 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.