Directorul general al Liberty Galați, Aida Nechifor - managerul anului. Top 100 femei de succes

Directorul general al Liberty Galați, Aida Nechifor - managerul anului. Top 100 femei de succes
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Chiar dacă siderurgia este considerată, în general, "o lume a bărbaților", Aida Nechifor a reușit să spargă prejudecățile și, în calitate de director al Liberty Galați, și-a condus echipa spre cele mai bune rezultate obținute de combinat în ultimii 13 ani! Acesta este și unul dintre argumentele pentru care, în cadrul Galei Capital din acest an, Aidei Nechifor i-a revenit premiul la Categoria Manager în "Top 100 de femei de succes".

"Sunt onorată să accept acest premiu în numele echipei noastre din Liberty Galați, care cuprinde 7.000 de oameni, din care peste 1.100 sunt femei. Sunt onorată nu doar pentru că Liberty are cel mai mare procent de femei într-o industrie considerată a fi, în mod tradițional, a bărbaților, dar și pentru că suntem singura companie importantă de oțel care are o femeie în conducere. Aceasta este, însă, doar una dintre modalitățile prin care Liberty demonstrează o atitudine de lider în România. Rezultatele excelente din acest an, cele mai bune din 2008, au demonstrat performanțe solide financiare și operaționale, dar și calitatea produselor și serviciilor pentru clienți", a spus Aida Nechifor, la Gala Capital.

Dincolo de creșterea livrărilor și rezultatele financiare, cea mai mare provocare a Combinatului Liberty este, în prezent, obținerea de "oțel verde", adică un oțel obținut printr-un proces tehnologic prietenos cu mediul. Planul de transformare al companiei are drept țintă atingerea neutralității în ceea ce privește emisiile de carbon până în 2030. Acest lucru presupune dezvoltarea de tehnologii inovatoare și folosirea unor surse de energie regenerabilă.

Citit 4115 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.