Ghișeu exterior la AJOFM

Ghișeu exterior la AJOFM
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Accesul în incinta Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați al șomerilor, persoanelor neocupate sau reprezentanților agenților economici colaboratori este permis, începând din 25 octombrie, numai cu certificat verde ori cu dovada vaccinării anti-COVID-19 sau a trecerii prin boală.
Conducerea AJOFM a gândit și o soluție pentru situații urgente, în special pentru persoanele nevaccinate, care nu pot trimite online documentele necesare. "Noi acceptăm documentele pentru situații de urgență sau decădere din drepturi la un ghișeu exterior, unde documentele respective pot fi preluate fără ca persoanele în cauză să intre în instituție. Este o măsură în sprijinul persoanelor aflate într-o situație specială, care au nevoie de ajutor, pentru că nu toți au acces la un scanner sau un xerox", am aflat de la conducerea AJOFM.
Ghișeul exterior respectiv este de fapt un geam care dă în curtea AJOFM, în fața căruia au fost puse o masă și un scaun, pentru completarea actelor.

Citit 1052 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 23:53

1 comentariu

 • postat de Nicu
  Miercuri, 27 Octombrie 2021 09:44
  5.13.239.***
  BRAVO. Toate sediile Fiscului si a institutiilor din sistemul public trebuie sa asigure rezolvarea tuturor problemelor persoanelor care nu detin (din diferite motive) certificat verde. NU DEGEABA se numesc INSTITUTII PUBLICE.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.